Всесвітній День Здоров'я та спорту!!!

З нагоди святкування Всесвітнього Дня Здоров'я та Фестивалю ранкової зарядки в нашому садочку були заплановані та проведені протягом тижня заходи: спортивні змагання "Весело граємо, здоровим зростаємо", театральна вистава "Неслухняне мишеня", калейдоскоп рухливих ігор "М'яч мій дружок".
Цікаво та захопливо пройшла зустріч дітей зі спортсменкою, чемпіонкою України 2003 р., засновницею Федерації баскетболу у м.Мелітополі, тренером з баскетболу ДЮСШ № 3 - Галиною Миколаївною Гузь. Вона розповіла про те, як виникла гра баскетбол, хто був засновником цієї гри. Продемонструвала декілька спортивних вправ з баскетболу. Цікавим для дітей було побачити й поміряти справжню форму баскетболістів. На дітей справило враження кількість медалей та кубків, які Галина Миколаївна продемонструвала.
Діти садочку також поділилися своїми маленькими досягненнями, продемонстрували свої вміння у тому виді спорту, яким вони займаються: Даня Кулін показав тренувальні вправи по футболу, Ліза Чухачова - спортивні танці, Глєб Євдокимов - вправи з акробатики, Сіма, Настя, Діана - вправи з художньої гімнастики.
Цього дня дошкільнята отримали гарний настрій, задоволення і бадьорість!
Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.